Contact ons

Meer informatie over hoe we je kunnen helpen je bedrijf te transformeren met FourSmileys? We staan voor je klaar! Laat je gegevens achter of neem direct contact op.

Dokter de Vliegerstraat 9
3274 NG Heinenoord
+31850601604
hello@foursmileys.com

 

BTW: NL863202974B01

KvK: 84415924 

Staat je vraag hier tussen?

Nee helaas is dat niet mogelijk, wij werken met abonnementen die je neemt op de rapportage waarin je de resultaten kunt zien. 

De kosten zijn afhankelijk van de wensen en doelen van de klant. Onze oplossing is hierdoor maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Jazeker, neem contact op voor de mogelijkheden.

De rapportage kan dagelijks worden ontvangen via de mail en de rapportages zijn te bekijken via de online web omgeving of de gemakkelijke app op je mobiel.

Je kunt zelf in de online web omgeving een onbeperkt aantal gebruikers invoeren. Uiteraard bepaal jij wie dat zijn, onbevoegde mensen hebben geen toegang tot de gegevens.

Jazeker, de gegevens zijn door middel van een API te downloaden vanaf onze servers. 

Nee hoor, al onze apparaten hebben een eigen data verbinding waardoor de gegevens worden verstuurd. Dat is wel zo veilig.

Ongeveer 10 werkdagen zonder branding. Met branding is het ongeveer 15 werkdagen. Mocht je toch sneller gebruik willen maken van de service zorgen wij voor tijdelijke apparatuur die we omruilen voor nieuwe wanneer deze binnen zijn. 

Wij werken met een abonnement van 3 jaar, 2 jaar en 1 jaar. 3 jaar is ons standaard abonnement en daarmee de meest voordelige oplossing.

Je kunt een onbeperkt aantal onderzoeken instellen gedurende de duur van het abonnement. Jij bent de baas.

Ons systeem kent bijna 30 verschillende talen, waaronder alle Europese talen en gangbare wereldtalen. Zo kun je jouw klant in zijn taal bedienen.

De Smiley Touch verstuurd de data standaard real time, je kunt dus vrijwel direct in de app de resultaten zien. De Smiley terminal verstuurd de data standaard aan het einde van de dag naar onze servers. Als extra optie is real time mogelijk.

Jazeker, de app heeft de mogelijkheid je te waarschuwen als er veel negatieve reacties worden gegeven. Je kunt dan direct actie ondernemen.

Wij hebben ongeveer 40 opties standaard in het systeem gezet, je kunt daarnaast ook je eigen optie invoeren.

[instagram-feed]