Alle niveaus van het bedrijf gaan nu klantgerichter te werk. Voordat ze een beslissing nemen, overwegen ze eerst wat de klant wil en willen ze elke actie baseren op klantinzichten.
“HappyOrNot helpt ons de strategie achter de beslissingen die we nemen te bevestigen”, vertelt Patrice. We vragen ons af: zijn we bezig met de juiste dingen? Zijn we gefocust op de juiste prioriteiten? ’Soms hebben we grote discussies, maar uiteindelijk gaat het altijd om de klanten. We doen wat de klanten willen. ”
In plaats van maanden te wachten om wijzigingen aan te brengen op basis van feedback van klanten, kunnen ze proactiever zijn. En het testen van nieuwe ideeën voelt minder riskant. “In plaats van zes maanden omzet te verliezen, kunnen we snel A / B-tests uitvoeren”, zegt Patrice. “Wat als we dit ding proberen en hier plaatsen? Heeft het invloed op de klanttevredenheid en de verkoop? “
Zelfs voordat ze een toename van de omzet zien, kunnen ze de impact van hun verbeterstrategieën aantonen door de toename van de klanttevredenheid te laten zien.
Managers voeden met bruikbare feedback van klanten
“Het is nooit gebeurd dat we een dag hebben gehad zonder HappyOrNot-scores”, zegt Patrice.
Restaurantmanagers hoeven niet langer uren bezig te zijn met het analyseren van gegevens op kantoor – HappyOrNot maakt het voor Patrice gemakkelijk om managers de rapporten te sturen die ze nodig hebben om hun restaurants te verbeteren.
Voor HappyOrNot ontvingen restaurantmanagers alleen om de paar maanden feedback van gebiedsmanagers in vergaderingen. Nu krijgen ze direct toegang tot realtime feedbackscores van klanten. En wanneer ze een dag weg zijn, kunnen ze eenvoudig de resultaten bekijken om te zien wat ze hebben gemist. Restaurantmanagers gebruiken zelfs de HappyOrNot-app om de resultaten te controleren terwijl ze onderweg zijn – ze hebben altijd en overal toegang tot de gegevens.