Alsjeblieft, een gratis demo voor jou

Hé, wat leuk dat je nog steeds geïnteresseerd bent in onze Smiley producten. En wat goed dat jij de klanttevredenheid en/of het werkgeluk wilt meten. Wij begrijpen dat je een product eerst wil testen voordat je het definitief aanschaft.. daarom mag jij gratis een demo naar keuze aanvragen!

Vul maar in

Ben je even vergeten uit welke opties je de keuze hebt?

(Logisch, met zoveel mogelijkheden 😉) Laten we je geheugen even opfrissen:
Smiley Terminal
De terminal is draadloos, werkt op batterijen en heeft via de ingebouwde simkaart direct contact met onze servers. De terminal kun je overal neerzetten.
Smiley Touch
Nadat de gebruiker een smiley heeft ingedrukt, volgt er een menu met onderwerpen. Zo kun je erachter komen waarom iemand op een bepaalde smiley heeft gedrukt.
Smiley Wall
speciaal gemaakt om aan de muur te bevestigen. Ook deze variant werkt op batterijen en hierdoor ziet het er altijd strak uit. Geen gedoe met stekkers of loshangende snoeren.

Smiley Mini

Heb je niet zoveel ruimte, maar wil je wel weten of jouw klanten, bezoekers of werknemers tevreden zijn? Kies dan voor de Smiley Mini!

Smiley Digital Pop up

De terminal is draadloos, werkt op batterijen en heeft via de ingebouwde simkaart direct contact met onze servers. De terminal kun je overal neerzetten.

Smiley Digital Solo

De QR-code plaats je op elke gewenste ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan een kassabonnetje, tafelbordje of flyer. Maar de Smiley Terminal of Smiley Touch kan hiervoor gebruikt worden.

Smiley Digital Email (test via Smiley Digital Solo)

Met deze Smiley Digital voeg je nog meer waarde toe aan jouw e-mail.
Hoe het werkt? Heel simpel. In je e-mailhandtekening plaats je de
afbeelding met de Smileys met de link naar een persoonlijke webpagina.
Zodra er een Smiley gekozen is, volgen er twee vragen om nog beter
inzicht te krijgen in de keuze.

Nu je precies weet welk product jij wilt testen, rest er nog maar één ding:

Vul maar in