Inzicht dankzij medewerkerstevredenheidsonderzoek

Hoe kun je beter het werkgeluk meten dan door je eigen personeel om feedback te vragen? Het medewerkerstevredenheidsonderzoek van FourSmileys is een eenvoudige en laagdrempelige manier om inzicht te krijgen. Ben je benieuwd hoe jouw medewerkers de werksfeer ervaren, wat ze van een nieuw systeem vinden of hoe ze de werkdruk ervaren? Met één druk op de knop weet jij het antwoord op jouw vraag.

Heldere rapportages 

Geen ingewikkelde tabellen, grafieken of gegevens die nog geanalyseerd moeten worden, maar een handig dashboard waar je in één oogopslag ziet hoe vaak er op welke smiley gedrukt is. Je kunt realtime alerts aanzetten en de resultaten exporteren naar PDF, Excel en PowerPoint.

Daarom FourSmileys!

medewerkerstevredenheidsonderzoek_

Ontdek
pijnpunten

Luister naar je medewerkers en verzamel hun waardevolle feedback. Met een druk op de knop kom jij er achter waar de issues van jouw medewerkers zitten.

medewerkerstevredenheidsonderzoek_

Verbeter
werknemerservaring

Altijd en overal inzicht in de medewerkerstevredenheid. Monitor prestaties en veranderingen door middel van structurele online rapportages.

medewerkerstevredenheidsonderzoek_

Bouw aan
je merk

Met de waardevolle feedback van de online rapportages kun jij bijsturen aan de hand van echte data en zie je het geluk bij je medewerkers groeien.

Zij hebben al inzicht

Aan jou de keuze

Kies met welke Smileys je het werkgeluk wilt meten. Kies je voor de Smiley Terminal, dan vergaar je feedback door middel van de vier smileys. Wil je uitgebreider medewerkerstevredenheidsonderzoek doen, en weten waarom iemand voor een bepaalde smiley heeft gekozen? Kies dan voor de Smiley Touch waar ruimte is voor open feedback. En mocht je bang zijn voor vertekende resultaten; de Smiley Terminal heeft een ingebouwde antimisbruik-optie zodat het niet mogelijk is om meerdere keren achter elkaar op een smiley te drukken. Overal aan gedacht dus!

 

Maak kennis met de Smiley Digital

Wist je dat je bij de Smiley Terminal en Smiley Touch de Smiley Digital cadeau krijgt?! De Smiley Digital is een link of QR-code die verwijst naar een online feedbackomgeving. Werkt een deel van jouw personeel thuis en ben je benieuwd hoe zij hun nieuwe werkomgeving ervaren? Via een pop-up op de website of het intranet kunnen jouw werknemers op een laagdrempelige en anonieme manier feedback achterlaten.

De QR-code kun je op allerlei ondergronden plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan tafelbordjes in de kantine, onderaan een e-mail of op een flyer. Scan je de QR-code, dan verschijnen de FourSmileys. Nadat een smiley gekozen is, is er ruimte voor (open)feedback. 

Smiley Terminal™

Vrijstaand
Draadloos

Smiley Touch™

Stijlvol
3-staps inzichten

Smiley Digital™

Online, inzetbaar
op desktop en mobiel

 

Wat zijn jouw doelen? Wat wil jij weten van jouw medewerkers? De FourSmileys maken het meetbaar. Ben je benieuwd naar een bepaald product? We komen met veel plezier de FourSmileys langs brengen zodat je het zelf kunt testen. Aan jou de keuze of je de FourSmileys houdt. 

Stap 1

Jij neemt enthousiast
contact op met FourSmileys

Stap 2

Wij inventariseren je doelen
en geven het beste advies

Stap 3

Jij kiest een passend abonnement

Stap 4

Wij leveren en configureren
de FourSmileys.

Stap 5

Jij ziet de data en resultaten
via het dashboard

Stap 6

Meten, weten en verbeteren
= makkelijk in the pocket

Ga jij voor verbetering?

Contact

Ontvang je graag advies of heb je een vraag? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij helpen je met een big smile!

Dokter de Vliegerstraat 9
3274 NG Heinenoord
+31850601604
hello@foursmileys.com

BTW: NL856540298B01
KvK: 66410061

 

Jouw gegevens