Hoe houd jij je

personeel tevreden?

zorgmedewerkers teamleiders bezoekers ziekenhuispersoneel patiënten tevreden?

FourSmileys geeft je snel en makkelijk inzicht in het werkgeluk en de klanttevredenheid binnen de zorg

Werkgeluk en klanttevredenheid in de zorg meten met FourSmileys

Medewerkers tevredenheid meten

De zorg is een dynamische branche waar je te maken hebt met patiënten, zorgpersoneel en bezoekers. Drie doelgroepen die je met een lach wilt zien vertrekken. Maar hoe tevreden zijn zij eigenlijk? Je meet het eenvoudig met de FourSmileys. Zet bijvoorbeeld bij de behandelkamers, de wachtruimtes of de in-en uitgangen een Smiley Terminal of de Smiley Touch. Met één druk op de knop weet jij hoe tevreden het zorgpersoneel, de bezoekers en patiënten zijn. Alle informatie wordt direct verwerkt en in onze digitale omgeving kun je dit op ieder moment inzien.

medewerkerstevredenheid

Ontdek pijnpunten

Verzamel feedback van je zorgpersoneel, bezoekers en patiënten. Met één druk op de knop kom jij er achter hoe gelukkig zij zijn.

medewerkerstevredenheid

Verkrijg inzichten

Je hebt altijd en overal inzicht in de klanttevredenheid en het werkgeluk. Monitor prestaties en veranderingen door middel van structurele online rapportages.

medewerkerstevredenheid

Verbeter waar nodig

Met de waardevolle feedback van de online rapportages kun jij bijsturen aan de hand van echte data en zie je het geluk bij je zorgpersoneel, bezoekers en patiënten groeien.

Stap 1

Jij neemt vol enthousiasme
contact op met FourSmileys

Stap 2

Wij inventariseren je doelen
en geven passend advies

Stap 3

Jij kiest een abonnement

Stap 4

Wij leveren en configureren
de FourSmileys

Stap 5

Jij ziet de data en resultaten
via het dashboard

Stap 6

Meten, weten en verbeteren
= makkelijk in the pocket

Zij hebben al inzicht

Laagdrempelig feedback verzamelen

Wil je op een snelle en laagdrempelige manier feedback verzamelen, dan kies je voor de Smiley Terminal. Door een smiley in te drukken wordt de feedback verzameld. Maar ben je ook benieuwd waarom iemand voor een groene of rode smiley gekozen heeft? Kies dan voor de Smiley Touch. Nadat iemand voor een bepaalde smiley gekozen heeft, volgt er een open vraag en ruimte om zelf nog iets toe te voegen.

Maak kennis met de Smiley Digital

Tegenwoordig is bijna iedereen wel online te vinden. De Smiley Digital mag dus zeker niet ontbreken in ons assortiment! In een online omgeving kunnen werknemers, bezoekers en patiënten feedback geven over een onderwerp naar keuze. Dit kan in de vorm van een link of QR-code. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe een websitebezoeker het inplannen van een afspraak heeft ervaren? De FourSmileys verschijnen zodra de afspraak gemaakt is. 

De QR-code kun je op allerlei ondergronden plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een afsprakenkaart, onderaan een e-mail of op een informatiefolder. Scan je de QR-code, dan verschijnen de FourSmileys. Nadat een smiley gekozen is, is er ruimte voor (open)feedback.

Kies je voor de Smiley Terminal of Smiley Touch, dan krijg je de Smiley Digital cadeau!

Smiley Terminal™

Vrijstaand
Draadloos

Smiley Touch™

Stijlvol
3-staps inzichten

Smiley Digital™

Online, inzetbaar
op desktop en mobiel

 

De tevredenheid gemeten, wat nu?

Drukt er iemand op een Smiley, dan wordt dit direct in de statistieken verwerkt. Alle vergaarde informatie vind je in een overzichtelijk dashboard. Benieuwd naar meer details? Klik dan op een onderdeel en de grafieken en informatie verschijnen. De rapportages zijn eenvoudig te exporteren naar PDF, Excel en PowerPoint zodat je de resultaten tijdens een meeting bespreekbaar kunt maken. Via de FourSmileys app heb je alle gegevens letterlijk altijd bij de hand. 

Ontdek pijnpunten

Verbeter ervaringen

Verhoog loyaliteit

Bouw aan je merk

Verhoog je omzet

Ik kies voor verbetering!

Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je advies ontvangen? Wij helpen je met een big smile! Laat je gegevens achter of neem direct contact op:

Dokter de Vliegerstraat 9
3274 NG Heinenoord
+31850601604
hello@foursmileys.com

BTW: NL856540298B01
KvK: 66410061

 

Jouw gegevens:

Naast zorginstellingen kiezen zij ook voor FourSmileys