Zo werken de FourSmileys

Feedback verzamelen van klanten en medewerkers met de FourSmileys van HappyOrNot is heel simpel en vooral heel leuk. Zet het best passende FourSmileys product neer en laat mensen door middel van een blij, minder blije of ontevreden smiley aangeven hoe ze je organisatie, product of dienstverlening ervaren. 

Op deze manier feedback verzamelen is leuk, laagdrempelig en uitnodigend. De smileys van HappyOrNot worden wereldwijd gebruikt en zijn inmiddels een herkenbaar beeldmerk geworden. Dat is voor jou een groot voordeel; klanten en medewerkers zullen snel geneigd zijn om even op de de smiley te drukken.

Met de feedback die gegeven wordt, kun je als organisatie objectief gaan bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Klanten en medewerkers vertellen je precies of ze HappyOrNot zijn en waar dat dan aan ligt. Feedback geeft op deze manier concrete verbeterpunten. Daar krijg jij als organisatie direct weer een flinke smile door.

Ontdek pijnpunten

Verbeter ervaringen

Verhoog loyaliteit

Bouw aan je merk

Verhoog je omzet

medewerkerstevredenheid

Meten

Het meten van klantgeluk of werkplekgeluk is met FourSmileys erg effectief. Doordat de handeling voor jouw doelgroep snel en gemakkelijk is, zijn het aantal reacties hoger dan bij ouderwetse enquêtes. En mocht je bang zijn voor vertekende resultaten; de Smiley Terminal heeft zelfs een ingebouwde antimisbruik-optie.

Weten

Log in je persoonlijke dashboard in en zie wat de reacties zijn van jouw doelgroep. Het dashboard van FourSmileys is zo ingericht dat je precies ziet wanneer er pieken en dalen zijn in de tevredenheid van klanten of medewerkers èn kun je snel reageren op negatieve feedback. Door de handzame app kun je overal en altijd de resultaten bekijken en kun je pro-actief met deze data omgaan om als organisatie snel stappen te zetten.

medewerkerstevredenheid
medewerkerstevredenheid

Verbeteren

Als je eenmaal weet op welke dagen, tijden en bijvoorbeeld in welke vestigingen verbetering mogelijk is, kun je snel de juiste partijen inlichten. De data die je verzamelt met FourSmileys is nauwkeurig en bruikbaar en biedt daarmee praktische handvaten om je organisatie te verbeteren en te laten groeien.

Welke smileys passen bij jou?

Smiley Terminal™

Vrijstaand
Draadloos

Smiley Touch™

Stijlvol
3-staps inzichten

Smiley Digital™

Online, inzetbaar
op desktop en mobiel

 

Stap 1

Jij neemt vol verwachting
contact op met FourSmileys

Stap 2

Wij inventariseren je doelen
en geven het beste advies

Stap 3

Jij kiest het best passende
abonnement van FourSmileys

Stap 4

Wij leveren en configureren
de FourSmileys

Stap 5

Jij ziet de data en resultaten
via het dashboard

Stap 6

Meten, weten en verbeteren
= makkelijk in the pocket

Benieuwd hoe het werkt?

Laat dan je nummer achter. We bellen je vrijblijvend om je vragen te beantwoorden en we komen zelfs met veel plezier de FourSmileys langs brengen zodat je ze kunt testen. We laten jou, je klanten en je medewerkers in no time lachen.

Of laat je gegevens achter op onze contact pagina >>